Online marketing & drukwerk

Social Media results report with calculator and pen

Is uw site niet bekend genoeg op Social Media of Google?

Heeft uw Website weining/geen bezoekers?

seo-google
e-marketing

Wilt u uw business marketing online uitvoeren?

NEW SOLUTIONS - ONLINE MARKETING SOLUTION

MARKETING SOLUTION
Reclame Multi-Channel & E-mail Marketing
  • MULTI CHANNEL ANALYSE
  • MULTI CHANNELLING
  • E-MAIL TRAINING & SOLUTION
  • ALGEMENE MARKETING ANALYSE
Contacteer Nu!

Naast de gewone standaard computers worden websites steeds vaker bezocht via tablets en smartphones. Door het responsief optimaliseren van de websites past deze zich aan alle verschillende apparaten. Hoe gemakkelijker uw website te consulteren, hoe meer bezoekers je kan aantrekken natuurlijk!

Vanaf dinsdag 21 april 2015 kiest Google definitief voor mobiel vriendelijke websites, de zogenaamde responsive websites . Vanaf die datum zal Google voorrang verlenen aan websites die aangepast zijn voor tablets en smartphones. De responsive websites zullen dan ook effectief hoger verschijnen in de zoekresultaten.
Een groot deel van de internetgebruikers bezoekt uw website nu via smartphone, gsm of tablet.

Dankzij responsive design blijftde de lay-out van uw website zowel op het grote scherm als op de mobiele toestellen behouden. Zo behoudt een bedrijf zijn huisstijl, wat voor een sneller herkenning zorgt.

NEW SOLUTIONS bouwt websites zo responsive mogelijk. We werken aan marketing gerichte websites, waardoor we hoger kunnen scoren dan concurrenten.

Wil je mensen in beweging zetten maar je website of shop wordt niet gevonden? Dan is een SEO webanalyse de 1e stap naar online succes. Door je site te analyseren kunnen we weten waarom je website niet of onvoldoende presteert in de zoekmachines. De SEO webanalyse brengt de oplossing naar boven en biedt je een handvat waarmee je je website zoekmachine- en dus klantvriendelijker kunt maken.

OPTIMALISATIE

De uitslag van de SEO webanalyse krijg je gepresenteerd in de vorm van een to-do lijst waarmee jij (of new solutions) direct aan de slag kan. In de lijst worden de belangrijkste punten weergegeven die de zoekmachine- en gebruiksvriendelijkheid van je website negatief beïnvloeden en hoe je dit kunt oplossen. Ook is het van belang te weten waarmee jouw site al wel goed presteert.

New solutions analyseert uw website en bied u de mogelijkheid om zelf aan optimalisatie te doen voor uw eigen website.
Wij bieden optimalisatie trainingspakketten van 2u-4u-8u of 10u waar  u een uitstekende SEO basiskennis krijgt en in staat word gebracht om je site op belangrijke punten zelf bij te houden.

New Solutions helpt u bij het vinden van Multi-channel oplossingen voor uw bedrijf. Zo analyseren wij uw core-business en zorgen voor contacten met klanten door gebruik te maken van andere kanalen.
Naast Multi-Channeling bied new Solutions ook Email marketing aan. We bouwen samen met jou de beste mail campagne die we naar honderden potentiële klanten kunnen opsturen.

Heeft u al een social media strategie?
De grootste internet gebruikers zijn tegenwoordig de social media users. Social media is de grootste markt waar men e-marketing op kan realiseren. De teleurstellende ervaringen met social media campagnes zijn talrijk. Berichten posten kan iedereen maar wij denken mee met uw bedrijf en bouwen een enorm social media campagne voor uw bedrijf op.

NEW SOLUTIONS helpt jou business  groeien op vlak van social media.

NEW SOLUTION - DRUKWERK

RECLAME VOOR UW WEBSITE OF BUSINESS DRUKKEN ?
NEW SOLUTIONS HELPT U VERDER

New solutions helpt u bij het drukken van logo’s of website URL’s op verschillende producten.

visitekaartje
preview
preview4X2KVYYO